15 Mei: Sims 3 Sneak preview – Update

Zoals jullie weten gaat Sims 3 Nieuws morgen naar de Sims 3 Sneak Preview in Utrecht.

Jammergenoeg heeft EA Nederland op het allerlaatste moment besloten dat er toch geen foto’s gemaakt mogen worden terwijl we Sims 3 spelen. Er moet namelijk een NDA (Non Disclosure Agreement) worden ondertekend.

Waarom dat op het laatste moment veranderd is, zo vlak voor de release, is ons totaal onduidelijk. Wel mogen er foto’s gemaakt worden van het event zelf.

Enfin: binnenkort dus gewoon wel de verslagen van Patricia, Frikkelfrab en Rensdesim op ons blog en omdat ze geen foto’s mogen maken hebben ze meer tijd om Sims 3 te spelen en hopelijk kunnen ze dan de vele vragen die jullie opgestuurd hebben beantwoorden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *