Nieuwe poll: Welke cheat zou jij nog in het spel willen?

Er is massaal gestemd op onze buurt poll: iedereen bedankt voor het stemmen.

De komende week hebben wij een poll over de cheats in Sims 3, welke cheat zou jij er nog bij willen hebben? Of cheat je helemaal niet?

Je kunt stemmen maar ook reageren op de poll door in dit bericht op ‘reacties’ te klikken.

9 reacties

 1. mij maakt het eigelijk niet uit wat er komt en wat niet 🙂 want het spel is eigelijk gemaakt om het spelen, ja naartuurlijk gebruik ik ook wel eens cheat 😉

 2. Ik gebruik er geen ^^ af en toe moveobjects.. maar geen geldcodes ofzo. Heb ik wat te doen, vooral bij de sims 2 want verder had je anders toch niet veel te doen dan werken ^^

 3. Een cheat dat het humeur minder snel omlaag gaat…
  Ik haat het,
  Na een uurtje spelen is het humeur superslecht.

 4. Er is al een cheat dat je baby’s sneller kunt laten opgroeien in de sims 2. Dan moet je boolprop testingcheatsenabled true doen, vervolgens klik je met je rechtermuisknop op de baby en make je hem/haar selecteerbaar, niet schikken, baby doet even raar en staat even niet in linkerscherm. KLik nogmaals op de baby en ‘set to birthday.’ vervolgens maak je de baby weer onselecteerbaar en breng je hem/haar naar de taart. Is bij mij altijd nog gelukt.

  groetjes Mirjam.

 5. Ik ken een handige code voor al de balkjes op groen te zetten zodat ze nooit honger krijgen, nooit zin om te slapen, … Je kan de balkes ook op rood zetten.

  CTRL + SHIFT + C
  boolprop testingcheatsenabled true

  Hopelijk werkt hij bij de Sims3 ook!

  Enne, weet er iemand al de prijs van de Sims3? Ik ben erg benieuwd!

 6. Ik gebruik geen cheats, maar als er een cheat kan komen dat je een baby kunt creeren bij CAS lijkt me dat echt geweldig!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *