Sims uit Sims 3 Community Soap straks te downloaden

Ik denk dat jullie gisteren al de eerste aflevering hebben bekeken van de Sims 3 Community Soap ‘Een nieuwe start in Sunset Valley’ over de avonturen van Mickey Made, Barabara Book, Ellen Eldorado, Danny Dude en Keith Kool.
Zo niet ga dan eens kijken in dit blogbericht.

Bij de aankondiging staat dat je straks zelf kunt bepalen hoe de soap afloopt: ik heb nu begrepen dat je na enkele afleveringen de 5 karakters en de lot’s waarop ze wonen downloaden kunt via de officiële Sims 3 exchange. Dan is het een kwestie van een leuk einde verzinnen en met de Sims 3 movie tools zelf de allerlaatste aflevering van deze soap te maken. Uiteraard zijn er erg leuke prijzen te winnen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *