Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Welkom bij De Sims 3 Community!

Onder deze kop ontving ik net een email van EA, er wordt dus hard gewerkt aan de nieuwe Sims 3 site. Jammer genoeg werken alle links in de email nog niet maar op 2 Juni zullen we allemaal een kijkje kunnen nemen want dat gaat de nieuwe Sims 3 site online.

En zo te lezen gaan 1000 Simpoints 12 euro kosten voor de spullen uit de Sims 3 Shop en dat is een stuk duurder dan we in dit blogbericht nog dachten!.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>