Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Zelfgemaakte Sims Plumbob’s gezocht

Maxoid Hydra heeft op de Amerikaanse Sims 2 BBS een oproep gedaan aan alle knutselaars, banketbakkers, tekenaars en andere artistieke Simmers om zelf een Plumbob te maken en die op de Sims 3 Facebook te zetten.

Hey Simmers,

We know what a creative bunch you are – so we’ve got a little activity for you to pass the time until The Sims 3 launches. We invite you to share pictures of your Plumbob creations on our Facebook page.

Make em’ out of paper, sculpt, build, draw/paint, bake them etc. We want to see them all!

Wat tips voor het maken van een plumbob vindt je in dit blogbericht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>