De Sims 3: Spieken op school betekend straf

Er zijn steeds meer Sim fans die in Amerikaanse Apple stores De Sims 3 Create A Sim demo vinden en in de winkel er dan mee aan de gang gaan. BreeSasha heeft in dit topic van de Amerikaanse BBS haar ervaringen neergezet, uit deze CAS demo kun je ook nog leuke informatie halen want er zit een mini encyclopedie in:

Children can get detention for falling asleep in class, for cheating, or for not having homework done. In that case they stay late afterschool and have to walk home or ride their bike home.

Pregnant sims get a few days off of work, have a moodlet for being pregnant, and they get new wishes and need to read pregnancy books to ensure a healthy pregnancy. Your sim’s traits depends on their life stage. For example, if a mother has a bad pregnancy then her baby will have bad traits like being evil.

Screens gemaakt door BreeSasha van de De Sims 3 CAS demo en de mini encyclopedie vindt je op deze pagina van Photobucket.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *