Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Win kaarten voor de Nederlandse Sims 3 launchparty

Al eerder meldde we in dit blogbericht dat je via Radio 538 kaarten (en nog meer) kon winnen voor de De Sims 3 Launchparty.

Maar ook de officiële Nederlandse De Sims 2 site geeft kaarten weg en wel via deze pagina. Je hoeft alleen maar een zin af te maken: ‘Ik moet naar het optreden van Valerius in het Simlish want …‘ Wees er snel bij want je kunt maar tot maandag 1 juni 20.00 uur meedoen.

7 gedachtes over “Win kaarten voor de Nederlandse Sims 3 launchparty”

  1. Rosana

    Nee dat snap ik. Ik ook niet maar ik vroeg het me vooral af, of er iets bekend was ivm de fansites. Maar goed, komt er dus op neer dat alleen de belangrijke mensen welkom zijn, zoals ik al dacht. Vind het een beetje vreemd, wij zijn toch wel fans… Maar goed.

  2. Rosana

    Nee ik hoef er niet echt heen. Ik weet niet of het wel zo gezellig is. Het leek me gezellig met andere fansites, dat wel 😛

    Ik gok sowieso niet dat ik er een reactie op krijg, verspilde moeite.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>