Win kaarten voor de Nederlandse Sims 3 launchparty

Al eerder meldde we in dit blogbericht dat je via Radio 538 kaarten (en nog meer) kon winnen voor de De Sims 3 Launchparty.

Maar ook de officiële Nederlandse De Sims 2 site geeft kaarten weg en wel via deze pagina. Je hoeft alleen maar een zin af te maken: ‘Ik moet naar het optreden van Valerius in het Simlish want …‘ Wees er snel bij want je kunt maar tot maandag 1 juni 20.00 uur meedoen.

7 reacties

  1. Ik vraag me af of wij als fansites worden uitgenodigd, zal wel niet? Leek me wel leuk om met fansites daarheen te gaan.

  2. De Spore lauchparty was niet voor fansites. Denk deze launch party ook niet. Missen we weer de bubbels en hapjes 😛

  3. Snap niet zo goed voor wie zo’n party dan precies is? Van die belangrijke mensen waarbij wij niet in de buurt mogen komen ofzo? :-S

  4. ‘professionele’ pers, EA medewerkers, soms wat VIPS of BNers. Ach zou leuk zijn maar ik ga niet om kaarten vragen als EA NL er zelf niet meekomt. 😉

  5. Nee dat snap ik. Ik ook niet maar ik vroeg het me vooral af, of er iets bekend was ivm de fansites. Maar goed, komt er dus op neer dat alleen de belangrijke mensen welkom zijn, zoals ik al dacht. Vind het een beetje vreemd, wij zijn toch wel fans… Maar goed.

  6. Ik heb er niks over gehoord van EA NL verder en weet niets meer dan dat er nu online is. Als je er naar toe wil moet je maar even EA emailen?

  7. Nee ik hoef er niet echt heen. Ik weet niet of het wel zo gezellig is. Het leek me gezellig met andere fansites, dat wel 😛

    Ik gok sowieso niet dat ik er een reactie op krijg, verspilde moeite.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *