8 reacties

  1. Als ik zo op de nieuwe site in the store rond neus, vraag ik me af of er wel kapsels, kleding, meubels, etc. in het officiele spel zitten! Of is het de bedoeling dat we meteen vanaf het begin alles erbij moeten gaan kopen? Nogal geldklopperij, vind ik, of kijk ik ergens overheen?
    gr. Monique

  2. The Sims Resource en ook andere Modders zijn wel bezig met tools om zelf spullen te maken maar dat kan even duren. Tot dan is het inderdaad alleen officiële spullen.

    Wel kun je recolors uploaden van bestaande spullen straks maar dat is niet echt ‘nieuw’ te noemen: gewoon bestaande spullen met andere kleurtjes.

  3. Als iemand me wilt toevoegen: mijn username is gewoon Patricia 😀

    Hoop jullie er allemaal op te zien binnenkort!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *