Nieuwe poll: welk cijfer geef jij de nieuwe Sims 3 site?

Tot donderdag 4 juni hebben voor jullie een nieuwe poll: de officiële Nederlandse Sims 3 site is vandaag online gekomen en we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.

Hier de uitslag van onze poll over ontbijten in Sims 3, iedereen bedankt voor het stemmen.

6 reacties

  1. Hi allemaal, heerlijk eindelijk , de site is online. En het is alles wat ik er van verwachte. De makers hebben goed werk verricht. Ik ben er iig happy mee! En Hiki tnx voor je nieuws blog neem er elke dagje een kijkje op, lol al wist je dat natuurlijk niet…xxx Jo

  2. heya jo (waves)

    Ja de site is een stuk beter dan de ouse site: weer erg veel te doen daar 🙂 wordt nog druk voor ons allemaal om al die pagina’s bij te houden 😛

  3. Ik ben denk ik te kritisch, dat heb je als je zelf ook sites maakt. Ik vind de nieuwe site niet lelijk. Ik vind m een stuk beter dan die site die er eerst op stond. Maar ik vind m een beetje simpel. Veel mensen houden daarvan, ik wat minder. Maar goed, hij werkt wel en daar gaat het om.

  4. Ik vind de nieuwe site er leuk uitzien, maar ben al tegen een probleem aangelopen. De pop-up die gebruikt wordt om in te loggen wordt door mijn browser geblokkeerd door de onderliggende structuur.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *