Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Ben Bell Over Sims 3 op Mac World

De Engelstalige Mac World heeft op deze pagina samen met Ben Bell, Sims 3 executive producer, een soort kijkje genomen naar het nieuwe spel.

Finally, I asked Mr. Bell about the sadist elements of the game. Killing your Sims, while not officially part of the game, is a well-documented and quirky habit of some of the game’s more sadistic (or bored) players. For example, in the past players have placed their Sims in pools and deleted the ladder—-causing them to drown. Bell is confident players will find ways to kill Sims, but the developers didn’t specifically engineer any new ways.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>