Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

En nog wat Sims 3 reviews

Snooty Sims meldt via zijn Twitter dat er nog 2 reviews te vinden zijn.

Euro Gamer | 3D Juegos

Euro Gamer: I can’t think of any game I’ve ever played that’s made me feel worse about myself than The Sims 3. Its inevitable but expert extension of goals, activities, employment and personality traits over the first two games means sims are no longer vague simulacrums of people you know – they now behave like people you know too.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>