Sims 3 review op Gamersnet

Tussen het geweld door van alle Engelstalige reviews heeft Gamersnet op deze pagina een Nederlandstalige review online gezet. Een cijfer hebben ze niet gegeven: dat kun je zelf doen op de review pagina.

Conclusie
Als er iets opvalt aan de Sims 3 is het wel dat het een heel compleet en fijn spel is. De makers hebben alles zo compleet gemaakt dat er nauwelijks nog verbeterpunten zijn. De uitgebreide mogelijkheden om alles er precies zo uit te laten zien zoals jij dat wilt zijn top en doordat je nu niet meer tussen de verschillende huizen hoeft te wisselen, maar gewoon in één keer door kunt lopen voelt de Sims 3 veel vrijer aan dan vorige delen. Aan de andere kant wordt je door het spel wel iets meer aan het handje genomen, maar dit neemt niet weg dat de Sims 3 weer een ongelofelijk leuke en verslavende game is geworden waar ik nu alweer veel te veel nachtelijke uurtjes aan kwijt ben geraakt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *