Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 voor mobiele telefoon

Sims 3 voor de iPhone in de app store

Eerlijk gezegd heb ik niet zoveel met Sims 3 op bijvoorbeeld de iPhone, want ik heb zelfs geen mobiele telefoon, maar gelukkig heeft onze wizzkid & teamlid Rensdesim dat wel en hij heeft de Sims 3 voor op de iPhone net gekocht en zet op deze pagina van van zijn site Simlicious de rest van de dag wat screens neer.

Deze video van Sims 3 iPhone heeft Sim Programs gevonden:

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>