Foto’s Nederlandse De Sims 3

Vivianne, een van onze vele lezers, heeft me net wat screens gestuurd van de Nederlandse De Sims 3 Collectors Edition.

Kleine tip nog voor de mensen die morgen De Sims 3 per post krijgen: de ‘gewone’ De Sims 3 past door de brievenbus, de De Sims 3 Collectors Edition niet dus zorg dat er iemand thuis is of hang een briefje op voor de pakketten bezorger dat hij / zij het mag afgeven bij je buren.

[UPDATE]: En deze foto van de De Sims 3 Collectors Edition kregen we nog binnen van Edwinus.

2 reacties

  1. Baah!
    Jij hebt het spel ook al! En ik maar wachten op Bol.com x-D Voortaan bestel ik ze niet meer hoor, dat moet ik echt gaan afleren!

    Veel speel plezier 😀
    En bedankt voor de screenies ^_^

  2. IK heb wel geen collectors of retail editie maar heb hem net via de eastore gedownload en hij staat niet eens in perload. Ik ben 'm nu aan't installeren. (uitzonderlijk, nog nooit meegemaakt bij de EADM dat zoiets voor de officiële release beschikbaar is, zelfs niet bij spore)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *