Je kunt gewoon niet zonder!

Gerucht: toch Securom op De Sims 3 disk?

[UPDATE]: Dit blijkt nu inderdaad een gerucht te zijn: er zit alleen een programma op dat Securom heeft gemaakt en dat controleert of je wel een De Sims 3 disk hebt. Dat dit erop zou zitten was bekend, bericht verder aangepast.

Er is ons door EA beloofd dat De Sims 3, op een disk check na, geen Securom zou bevatten maar in dit topic op The Prism vond ik een reactie van EA op de vraag of er toch iets van Securom op de De Sims 3 DVD zit. De Securom zou de oorzaak van de registratie problemen en andere glitches kunnen zijn al is het dan niet de aggressieve Securom zoals die op bijvoorbeeld Spore zit.

Erg veel informatie erover kan ik op andere sites nog niet vinden dus tot dan moeten we er maar even vanuit gaan dat EA zijn woord houdt en dat er inderdaad geen Securom op De Sims 3 zit.

8 gedachtes over “Gerucht: toch Securom op De Sims 3 disk?”

 1. Anonymous

  Er zit misschien geen Securom op, maar op mijn laptop kan ik hem alvast niet spelen, want hij geeft steeds aan dat er een foute of geen disc in zit, terwijl het 100% een legale schijf is! (vanmorgen gekocht bij free record shop, de CE voor 54,99). Enig idee waarom hij het daar dan niet doet? (op een andere pc (vaste) doet-ie het wel, gelukkig!)
  groetjes, Modmod

 2. Cheetah

  Er zit wel kopieerbeveiliging op, maar idd geen Securom (op de digitale versie trouwens wel, geloof ik).

  Dat hij de CD niet pakt kan liggen aan emulatiesoftware (Alcolhol, Daemon Tools, etc) of omdat je drive niet geweldig goed meer is… Kan eigenlijk van alles zijn. Persoonlijk zou ik zeggen: maak het jezelf makkelijk en installeer alsnog een crack, ben je van al het gezeur af. Blijft IMO de meest gebruiksvriendelijke optie 🙂

 3. Hiki

  Als je hiervoor een illegale versie hebt gehad heb je kans dat er op je computer resten zijn achter gebleven waardoor de Sims nu niet werkt misschien?

  Voor de rest zou ik het niet weten: ben niet zo technies: vraag anders op Sims 3 forum?

 4. Anonymous

  Nee, ik heb geen illegale versie gehad (ben ik niet zo'n fan van, ik ben een heel braaf meisje!) en ja, ik zal het eens navragen op het forum. Misschien nog beter eerst lezen, waarschijnlijk hebben wel meer mensen dit 'probleem', of krijgen het toch de komende dagen. Alvast bedankt voor jullie reacties!
  Modmod

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>