Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 review op Gamespot.nl

De Nederlandstalige Gamespot heeft een 4 pagina’s grote review online gezet van Sims 3, het is een vertaling van de Engelstalige versie. In ieder geval een review om even te melden en ze geven het spel een 8,7.

Wat is het toch dat De Sims 3 nog verslavender maakt dan zijn voorgangers? Het is deels de soepele manier waarop met beloningen wordt omgegaan. Je krijgt een flinke dosis extra sociale opties, nieuwe wensen en de mogelijkheid om betere meubels en houten vloeren te kopen op een rustig en regelmatig tempo. Daardoor blijf je uren achtereen aan je scherm geplakt. Af en toe wordt je verrast door de uitgebreid aanwezige charme en de grappige sociale interacties die je laten wensen dat je onderdeel uitmaakt van deze virtuele gemeenschap. Hoewel het nog veel meer direct na installatie had kunnen bieden, is er genoeg content, en zal het gegarandeerd een glimlach op ieders gezicht toveren.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>