Sims 3 review op Tweakers

Een nieuwe Sims 3 review vindt je op deze pagina van Tweaker.

The Sims 3 is een game waar je je uren mee zal vermaken. De mogelijkheden qua creaties en speelstijl zijn ongekend uitgebreid. De manier van spelen is grotendeels hetzelfde gebleven en is door extra en versimpelde opties nog toegankelijker. Ook zijn er nu al veel huizen, kleding, etc uit te wisselen via de community of te kopen via de simshop. Deze game is dus zeker waar voor je geld.

Ik denk dat we wat Sims 3 reviews betreft de meeste nu wel gehad hebben. Mocht er nog een review online komen die echt de moeite waard is om te lezen dan meldt ik dat natuurlijk. De ‘kleinere’ reviews laat ik even voor wat ze zijn.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *