Mod The Sims 3 komt op stoom

Welke Simmer kent de site Mod The Sims 2 niet? Natuurlijk van al hun downloads en hacks voor De Sims 2 en nu begint Mod The Sims 3 (MTS3) ook op stoom te komen en veel leuke downloads of hacks zijn er nu al te vinden.

Natuurlijk een hack om die censor blokjes weg te halen, boeken om super snel je vaardigheden te leren, hacks tegen de sterretjes die je ziet tijdens het bouwen, verborgen eigenschappen hack, geen zin meer in de intro elke keer ook daar heeft MTS3 wat voor.

En ze hebben natuurlijk veel ‘gewone’ downloads als Sims, kleding, patterns en meer. Om alle downloads goed in het spel te zetten hebben ze bovendien de TS3 Install Helper Monkey gemaakt: die zet alle downloads daar in het spel waar ze moeten staan.

Mod The Sims 3

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *