Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Valerius: In het ‘Simlish’ zingen is nog niet zo makkelijk!

Een nieuw verslag van de De Sims 3 launchparty afgelopen donderdag in Amsterdam is op deze pagina van PC Games te vinden.

Op de vraag om hun hitsingle ‘She Doesn’t Know’ op te nemen in het ‘Simlish’ antwoordde de band volmondig ‘ja’. Kommers: We werden opgebeld door Electronic Arts – uitgever van De Sims 3 – of we onze single wilde opnemen en ten gehore wilde brengen tijdens deze launch party. Dat vond ik toch wel heel leuk om te doen. Het liedje zal nu voornamelijk worden gebruikt voor promotionele doeleinden met betrekking tot De Sims 3 en dat werkt voor ons natuurlijk goed. Ik geloof ook dat je het liedje kunt kopen met Sims-punten, zodat je het in de game zelf ook kunt horen op de radio, maar ik weet niet zeker of dat echt gaat gebeuren.

12 gedachtes over “Valerius: In het ‘Simlish’ zingen is nog niet zo makkelijk!”

 1. Rosie

  Zal ik die streep anders in een wat minder grijzige kleur doen? Was ik namelijk nog mee bezig lol.

  Wil je ook dat ie zoveel inspringt of moet ie ietsje minder inspringen?

  Ik zal het lettetype aanpassen!

 2. Rosie

  Okidoki. Ik probeer ook even nog een plaatje in de sidebar te fixen aangezien dat niet echt wil lukken (heb m veranderd maar hij verschijnt niet lol).

  En ik zie dat er iets niet helemaal goed is met de weergave van de comments. Zal ik ook even fixen.

 3. hiki

  Over Youtube kanaal: ik ben nu ook inderdaad de errors kwijt die ik had. Vreemd want de code heb ik gewoon van ons YouTube kanaal. Misschien nu gewoon alleen de banner en dat je dan op klikt en naar ons youtube kanaal gaat? even denken 😛

 4. Rosie

  Ja, het is idd vreemd maar YouTube enzo stuurt soms heel stomme codes uit die bv ook niet valid XHTML enzo zijn. Beetje vreemd is het wel.

  Ben iig bezig met wat icoontjes die ik erin ga zetten en dan kunnen jullie nog aangeven of het goed is (of niet).

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>