Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

iPhoneclub geeft Sims 3 een 7

De iPhoneclub heeft op deze pagina een uitgebreide review online gezet van Sims 3 voor op de iPhone met lekker veel screens erbij.

The Sims 3 komt er naar mijn mening op meerdere punten goed uit. Grafisch gezien ziet het spel er vrij netjes uit. Niet alleen de menu’s, maar ook de 3D-omgevingen. De besturing werkt zoals je van de computerversie gewend bent, gecombineerd met ‘iPhone-mogelijkheden’. De kijkhoek verander je namelijk door middel van multi-touch, en bij het vissen en koken maak je gebruik van de accelerometer. Het is wel jammer dat het in- en uitzoomen door middel van een schuifregelaar gebeurt en niet door te pinchen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>