Sims 3 bug’s en wat oplossingen

IGN heeft op deze pagina wat Sims 3 bugs neergezet die spelers zijn tegen gekomen én daar bij een oplossing . Zo hebben we de bug dat de buren na bij je Sim op bezoek te zijn geweest de baby meenemen, een oude Sim die maar niet dood wil gaan, lege inventaris na switchen tussen families en nog wat meer van die vervelende bugs.

Als je zelf een bug hebt gevonden en een oplossing daarvoor dan kun je die kwijt op dezelfde pagina.

Bug:
A neighbor comes over to visit, then leaves and steals the active family’s baby.

Solution
If a Sim is holding a baby and you ask them to leave, they will more than likely leave with the baby, and it will be removed from your family. Be sure to take your baby back before kicking them out of the house by interacting with the baby.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *