Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 iPhone review op Simparool

Mijn oud collega’s van Simparool hebben op deze pagina een review online gezet van Sims 3 voor op de iPhone.

De Sims 3 op de iPhone is een behoorlijk diepgaand spel, zeker op een mobiele telefoon. Maar het mist hier en daar wel de leuke dingen uit de Sims 3. Zo is het jammer dat je niet zelf huizen kan bouwen, maar dat je veroordeeld bent tot de upgrades. Ook zit er een beetje te weinig vaart in het spel. Er is te weinig te doen in de stad, om je Sim een dag lang bezig te laten zijn, waardoor het op een gegeven moment wat saai kan worden.

Maar toch is het een prima spel om je even mee te vermaken tijdens een saaie treinreis, of wanneer je even niks te doen hebt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>