Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

2 Nederlandstalige Sims 3 reviews

Budgetgaming:

Ik heb zelf nooit echt iets gehad met de Sims reeks, maar na meer dan 40 uur in De Sims 3 gestoken te hebben moet ik toch echt zeggen dat het zeker wel een goede game is. Misschien is het niet voor iedereen weggelegd, maar het spel zit goed in elkaar en kan voor iedereen leuk zijn. En dat is iets wat tegenwoordig voor niet veel spellen te zeggen valt.

Minatica:

Bediening: 6/10 – Gameplay: 17/20 – Replay value: 8/10 – Graphics: 14/20 – Audio: 16/20

Totaal: 76.25%

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>