Sims 3 Community soap wedstrijd uitgesteld

Het is al weer een tijdje geleden dat deel 3 van de Sims 3 Community soap online is gezet. Het was de bedoeling dat het huis en de bewoners na deel 3 op de Sims 3 Exchange zouden komen en wij dan zelf de laatste aflevering zouden kunnen maken om zo mee te doen aan wedstrijd waarbij leuke Sims 3 goodies te winnen zouden zijn.

Jammer genoeg is de wedstrijd uitgesteld omdat er problemen zijn met het uploaden van screens en video’s (zie ook dit blogbericht) op de Nederlandse Sims 3 site, dat heeft Anita – EA Community manager, mij zo juist laten weten na wat vragen erover.

Voordeel is nu wel dat we langer de tijd hebben om na te denken over deze laatste aflevering. Mocht er meer nieuws zijn over deze wedstrijd dan melden we dat natuurlijk.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *