Eerste uitbreiding voor Sims 3 in November 2009?

Sim Times meld dat de Zuid Afrikaanse site Take 2 voor november 2009 1 uitbreiding én 2 Stuff Packs (Accessoires pakketten) voor Sims 3 op de site heeft staan, meer gegevens dan deze zijn niet beschikbaar.

Dat er aan een uitbreiding wordt gewerkt is wel zeker en dat is ook door Maxis bevestigd, onlangs nog door Sims 3 producer Melanie Lam (zie dit blogbericht), en november 2009 lijkt mij een goede datum om óf met een uitbreiding te komen óf met een Stuff Pack.

Maar omdat er verder nergens ook maar iets te vinden is en een release van een uitbreiding én een Stuff Pack in dezelfde maand erg vreemd is moeten we dit nieuws maar met een korreltje zout nemen.

10 reacties

  1. Helemaal niet zo vreemd,dus de uitbreiding via dvd en het special pack via de store et voila,merkteken gezet en dubbel kassa!

  2. Als EA Packs alleen nog maar via de Sims 3 store gaat verkopen kan ik je verzekeren dat ze een enorme rel kunnen verwachten. Groter dan het hele SecuRom gedoe rondom Spore!

  3. Zeer goed mogelijk maar er al bij stil gestaan dat als men Sims 3 wil spelen men met de spullen uit de store zo'n kleine 130€ kwijt is dus als er een rel moet komen dan nu!Ik denk dat Sims3 in deze versie wel het duurste spel is aller tijden!

  4. Het is zelfs meer dan 130 euro: hele discussie over gehad hier 😛 Hoe het ook gaat: Een Special Pack verkopen voor meer 15 euro kan EA wel vergeten.

  5. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik er voor het eerst over na zit te denken de spullen van de Store gewoon van het internet te halen. Maar ik geef EA & Maxis nog 3 maanden de tijd om de belachelijke prijzen aan te passen :))

  6. 'Maxis' of het clubje wat zich Maxis noemt houdt zich tegenwoordig alleen maar bezig met Spore, maar eigenlijk bestaat het niet meer. De Sims 3 en Maxis hebben in ieder geval niks meer met elkaar te maken, dat zijn twee compleet andere teams in zelfs twee verschillende kantoorlocaties…

    [/mierenneukmodus] xD

  7. [mierenneukmodus on] Inderdaad; Sims 3 Studio's moet het toch eigenlijk zijn, dat is toch de divisie? Ach als ik dat allemaal moet vermelden wordt het helemaal vaag 😛 [mierenneukmodus off]

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *