2e hands Sims 3 kopen geen goed idee?

Een interessant artikel op deze pagina van Gamertell over de vele pogingen van een Sim fan om zijn 2e hands (legale) versie van Sims 3 geregistreerd te krijgen.

I decided to try to make contact with one of EA’s press representatives, to try and get an official statement and advice from EA concerning options for users who purchased used copies of The Sims 3. Unfortunately, a press representative from EA could not be reached to comment on EA’s stance concerning used copies of The Sims 3.

Voorzover ik weet kun je met een serienummer maar 1 keer registreren, met andere woorden maar 1 user account aanmaken. Als je dan als koper van een 2e hands versie het spel probeert te registeren, en registratie geeft toegang tot de vele online mogelijkheden, is EA lastig en kan het dagen duren en veel heen en weer gemail van allerlei gegevens, zoals het serienummer, dat het erop lijkt dat EA bewust de registratie van 2e hands games frustreert.

De ervaringen op Gamertell zijn niet met de Nederlands EA support maar als er Sim fans zijn die deze ervaring ook met EA Nederland hebben horen we dat graag.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *