Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Guide op Supercheats

De Engelstalige Supercheats heeft een handige guide online gezet voor Sims 3, het is een guide voor beginners maar de moeite waard om even te bekijken.

Onderwerpen die oa aan bod komen zijn alle werkplekken, de Mysterieuse Kabouter, alle plekken in Sunset valley waar je mineralen of zaden en vlindeers vangt en nog veel meer. En er is een klein hoofdsuk over Riverview.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>