Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Lava lamps Pattern voor Sims 3

Op Sims3Patterns vond ik deze hippe Lava lamps pattern.

Hippie Lava Lamps

Deck your Sim’s pad out with a hippie theme, complete with a funky lava lamp wallpaper print. This fun Sims 3 pattern will bring out personality in any room! Perfect for the teeny-boppers who are trying to live their parents’ summer-lovin’ dream (nightmare?). This retro Sims 3 pattern features a series of lava lamps in blue, green, and orange colours.

Een uitleg om te zorgen dat de patterns ook daadwerkelijk in de game komen vindt je hier.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>