Maar weer eens een Sims 3 review

Female Gamers heeft op deze pagina een review van Sims 3 neergezet.

Ik heb de voorgaande spellen gespeeld en heb de game nu ook weer in mijn bezit. Af en toe vind ik de opties wat teveel, omdat je alles maar aan kunt passen en een hele tijd bezig kunt zijn voor alles naar smaak is gemaakt (je sim) en de boel zo ingericht is dat je het acceptabel vind om jouw sim in te laten leven. Het geeft wel weer iets speciaals dat alles aan te passen is hoor! Als je eenmaal bezig bent te leven gaat het als een speer, je laat je sim werken, hobby’s uitvoeren, vrienden maken enzovoorts. Waar ik wel moeite mee had is dat ik het zo lang vind duren voor sims elkaar leuk genoeg vinden om ein-de-lijk eens verliefd te gaan worden en een gezin te starten! Voor mij zeker een geslaagde game en zeker leuk om te spelen. Ook een duidelijke aanrader voor sims fans en degene die deze game (nog) niet kennen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *