Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Linkpartners clean up

We hebben onze 2 linkpartners pagina’s vandaag even nagekeken en 2 Nederlandse sites en 16 internationale sites verwijderd omdat die nog steeds oude Sims 3 Nieuws banners en / of links op hun sites hebben staan.

2 weken geleden hebben we alle sites 2 maal gemaild en ook via Twitter webmasters erop gewezen dat we verhuisd zijn en ook nieuwe banners hebben en ons lijkt dat meer dan voldoende. Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

We cleaned up our Linkpartners pages and removed 18 linkpartners in total who still have links and / or banners to our old site.

2 weeks ago we emailed all linkpartners & webmasters twice and allso informed users on Twitter that we have a new site and banners so that should be sufficient. If you have any questions regarding the removed linkpartners please contact us.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>