Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder S3N Lab en Site Nieuws

Nieuw: het S3N Lab

Op onze Specials pagina vindt je nu een nieuwe pagina: S3N Lab. Hier zul je specials vinden van het S3N team die eigenlijk nergens echt thuis horen: het zijn geen echte guides of tutorials en toch ook weer wel. Het hoort niet onder onze Basis Info pagina en toch ook weer wel.

Daarom deze nieuwe S3N Lab pagina: je vindt er nu de Tuinier Dagboeken van Luna en de komende tijd zal er meer toegevoegd worden: we hebben namelijk nog wat ideeën die op deze pagina perfect zullen passen.

Veel plezier.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>