Casual sex en materialisme in Sims 3

Ik heb zelf nog niet alle carrieres doorlopen met mijn Sims in het spel maar ik geloof niet dat je Sim alleen promotie kan maken als die met zijn of haar baas naar bed gaat, een goede relatie hebben wel maar dat is toch heel wat anders. Of heb ik wat gemist?

En toch wordt dat beweerd in dit artikel op NC Register, een online magazine voor Katholieken, waarin ook staat dat Sims 3 wel erg draait om het snel kunnen kopen van spullen en er zelfs een homo huwelijk mogelijk is … o ja: en God zit ook niet in het spel … :

With “The Sims 3,” full “gay marriage” has finally arrived, with no distinction at all between actual marriages and same-sex “marriages.” Two men or two women can have a complete wedding, set up a household, and have children.

It’s a world full of routine, mundane and often frustrating tasks where God is absent, love is simulated, and the sole gauge of success is material prosperity.

Enfin: games zijn altijd ‘aangevallen’ vanuit streng religieuze hoek en persoonlijk vraag ik me dan af: hebben die mensen niks beters te doen?

Bron: Simprograms

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

3 reacties

  1. Pf, nouja zeg. Hebben ze nou echt nooit eens goed gelezen/gekeken wat De Sims 3 inhoud? Geen god, hallo! Dat zijn wij, de spelers, toch? Serieus, wij spelen toch voor hun “god” omdat wij ze een levensweg geven om te belopen?

    Dat heeft god ook voor ons, zeggen sommigen dan. Dus tja, ik zie het verschil niet. :-p

    Maar goed, iedereen mag denken hoe ze willen. Het is alleen zo jammer dat ze oordelen zonder het spel ooit echt te hebben bespeeld. Anders zouden ze wel beter weten. 😉

  2. Inderdaad en al die ‘gefrustreerde’ pipo’s gaan natuurlijk expres op zoek naar Casual Sex in de game: frusti’s denk ik he LMAO

    En inderdaad wij zijn God in het spel hihi

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *