Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws en Site Nieuws

Win Sims 3 Diademen met de S3N Uitdaging afgelast

Toen we onze eerste S3N Uitdaging (Groene Vingers & Natte Tenen) online hadden was het nooit de bedoeling daar ook prijzen mee weg te geven omdat we ons realiseerde dat ons forum nog nauwelijks leden zou hebben. Dit omdat het forum een soort extra’tje bij deze site is: het brengen van nieuws over Sims 3 is en blijft onze prioriteit.

Het aanbod van EA Nederland om Sims Diademen weg te geven aan 10 deelnemers aan de Uitdaging was erg verleidelijk maar nu blijkt wel dat we beter op een later tijdstip, in ieder geval ver na de zomer, een wedstrijd met prijzen kunnen organiseren.

Vandaar dat we de boel hebben afgeblazen, EA Nederland even zullen mailen om te zeggen dat we liever op een later tijdstip weer goodies willen aanvragen voor een nieuwe wedstrijd als we meer leden hebben op ons forum of op een andere manier leuke prijzen willen weggegeven.

Onze excuses hiervoor maar je kunt altijd nog ‘gewoon’ onze Groene Vingers & Natte Tenen Uitdaging doen.

2 gedachtes over “Win Sims 3 Diademen met de S3N Uitdaging afgelast”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>