Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

iPhone thema packs voor Sims 3 – update

Later dit jaar zal EA met zogenaamde theme packs voor Sims 3 voor op de iPhone / iPod touch komen waarin je je Sims, hun huizen en nog meer kunt aanpassen aan je eigen smaak. EA heeft nu op deze pagina een poll online gezet waar jij kunt bepalen welke thema’s dat zouden moeten zijn: Vampires & Werewolves, Rock Star, Hip-Hop, Preppy, 70s, 80s, Lap of Luxury of Jock/Sporty.

Bovenstaand bericht hebben we 20 Juli online gezet en de Amerikaanse Sims 3 site meldt nu dat je alleen dit weekend nog kan stemmen: na het weekend is de poll dicht.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>