Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 ook voor de PS3 en XBox 360?

Een artikel op deze pagina van Gamespot meldt dat Sims 3 er ‘binnenkort’ misschien ook voor de PlayStation 3 en de XBox 360 zal zijn.

Het zal echter nog wel even duren want voor nu is de Sims Studio, verantwoordelijk voor alle Sim games, nog op zoek naar een ‘lead designer’.

According to a job listing on industry news site Gamasutra, Edge of Reality is collaborating with EA on “multi-platform titles with The Sims Studio,” which only makes Sims games. The open position in question–lead designer–notes that the game, which an Edge of Reality representative confirmed has yet to be announced, is in development for the Xbox 360 and PlayStation 3.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>