Supercomputer hack voor Sims 3

Op Moreawesomsthenyou kun je de NRaas Standalone Supercomputer vinden: een hack in de vorm van een computer die je ingame kunt kopen en waarmee je veel kunt bekijken en eventueel kunt veranderen in het spel.

Bijvoorbeeld: alle sims in de buurt bekijken: wat voor baan ze hebben, hoe oud ze zijn, hoe ze het doen op school. Maar ook de naam van Sims veranderen, ze afmaken, of een lijst bekijken met alle Sims zonder een huis en nog veel meer. Alle mogelijkheden van deze computer vindt je op bovenstaande link.

Deze hack blijkt erg handig te zijn maar werkt alleen als je al eerder hacks in het spel hebt en dus een andere Resource.cfg hebt. Je kunt er het een en ander over lezen in de reacties die Erik heeft gegeven op dit bericht.

17 reacties

 1. Weet je, dit vind ik nou super! Dit beantwoordt aan heel veel van onze wensen en vragen (sorry, MIJN wensen en vragen. Spreek voor jezelf ModMod!).
  Dit zou eigenlijk zo’n wenspuntenbeloningsding (kom effe niet op de naam 🙂 ) moeten zijn!

 2. Ja ik zit er ook over te denken hem te nemen: de site is redelijk betrouwbaar. Wel makkelijk als je even de andere Sims wil bekijken ook: wat die doen enzo zonder teveel gedoe.

 3. Redelijk betrouwbaar? Oke, dan wacht ik effe op jouw bevindingen. Als jouw comp dan niet crasht of anderszins raar gaat doen, dan download ik hem ook. Goed? (ik ben namelijk niet zo goed in het oplappen van het spul en jij hebt in ieder geval een super-technisch brein als backup: Rensdesim) :).

 4. Je computer crashed niet hoor van zo een download: heel misschien Sims 3 maar zelfs dat betwijfel ik. Voor ik het download zijn we alweer een week verder. Missschien dat iemand anders hem ook download en kan vertellen hoe die werkt?

  En in de reacties die bij de link staan zie ik trouwens nergens staan dat de download problemen veroorzaakt.

 5. Ik heb hem gedwonlaod maar er staat geen readme in de zip waar die moet staan maar:

  C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages.

  daar gaan packages meestal in

 6. mwah: ik ben niet zo een hacks installer.

  misschien moet je de hack erin zetten met Monkey van MTS 3: die doet het volgens mij automaties neerzetten op de goede plek:

  http://www.modthesims.info/wiki.php?title=Sims_3:Installing_Package_Files

  En misschien moet je You will need a file called Resource.cfg, which you can download by clicking here. hebben? Uitleg en download staat ook op de link hierboven.

  Sites moeten gewoon een readme bij hun downloads doen: veel makkelijker en de meeste sites doen dat ook.

 7. Ik heb de computer gevonden in het spel. De computer staat op dezelfde plek als andere computers. Verder ziet deze computer er precies hetzelfde uit als een andere computer(namelijk een computer met een hele lange naam). Het enige verschil tussen de standaard computer en de download is dat de download ruim 2x zo duur is.
  Een paar weetjes:
  – Tot nu toe heb ik er geen problemen mee gehad
  – Je moet de Engelse taal goed begrijpen aangezien alle tools Engels zijn
  – Neem toch geen risico’s en gebruik geen opties waarvan je niet weet wat die doen(heb ik ook niet gedaan).

  Verder ziet deze download er wel handig uit.

 8. ^^inderdaad, Die resource kan je gewoon downloaden van modthesims en andere sites. Verder moet je computer download gewoon in C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Mods\Packages wegzetten.

  Oja, ik had inderdaad ook nog andere hacks.

 9. oke dank U voor al de info (buigt diep) 😛

  wij moeten zelf ook nog eens een goede handleiding hier op onze site neerzetten over downloaden en installeren: zou een hoop gedoe schelen. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *