Verhalen vertellen met Sims 3

Misschien ligt het aan mij maar ik heb het gevoel dat met Sims 2 er véél meer Simmers waren die verhalen vertelden & dagboeken maakten & bijhielden dan nu met Sims 3. Ik kon uren op de officiële Sims 2 site doorbrengen met het lezen van dagboeken. Misschien is het spel nog te kort te spelen? Of is, in ieder geval voor de Nederlandse Simmers, de bug in het uploaden van screens bij dagboeken op de officiële Nederlandse Sims 3 site een obstakel? Ook op ons forum zijn er nauwelijks dagboeken te vinden maar wie weet komt dat nog wel. Of is Sims 3 gewoon minder geschikt voor ‘Storytelling’?

Zelf hou ik er erg van om dagboeken te maken: of dat nu voor de lol is of om als guide / tutorial te gebruiken voor S3N: ik wou alleen dat ik meer tijd had want dagboeken maken is fun,  je kunt er veel creativiteit in kwijt en zelfs een beetje verslavend.

Enfin: On Software heeft een artikel online gezet over verhalen vertellen met Sims 3. Alice and Kev, de 2 zwervers waaraan wij al ruim aandacht hebben besteed, komen uiteraard voorbij maar ook het verhaal van Aaron; een jongen die moet leven met psychische problemen en nog wat andere verhalen gemaakt met Sims 3: het ene verhaal beter / leuker dan de ander.

Bron: TheSims3 Twitter

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

2 reacties

  1. Ik denk dat het gebrek aan Sims 3 verhalen komt door de manier waarop je ze nu moet posten (buiten het spel om, heel kleine plaatjes waardoor je niet goed ziet wat erop staat, maakt het moeilijker om er een verhaal van te maken)

  2. Klopt inderdaad: wel zonde eigenlijk maar wat ik lees op het officiële NL forum is dat mensen ook erg afwachtend zijn. Ook daar, en op andere forums, kun je gewoon DB’s maken. Kan misschien nog maanden duren eer de bug is opgelost daar en wat je al zei: die kleine foto;s is ook maar niks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *