Gamescom conferentie Keulen: Vraag maar raak!

Zoals jullie weten zal er op vrijdag 21 augustus de allereerste presentatie worden gehouden van De Sims 3: Wereldavonturen.

Omdat ik eerst in de veronderstelling was dat dit ook op zaterdag 22 augustus was had ik alles voor op die zaterdag geregeld. Helaas kreeg ik te horen dat de producer er alleen op de vrijdag is.

Geen paniek! Ik heb een personal bodyguard (mijn broer) gevraagd of hij met mij mee wil op 21 augustus. Aangezien ik in mijn ééntje al in Utrecht of Amsterdam verdwaal leek mij dit wel verstandig.

Dit betekent dat je tot dinsdag avond (19 augustus) nog al je vragen kan stellen wat je graag zou willen weten over de eerste uitbreiding!

De vragen kan je overigens stellen door op dit nieuwsbericht te reageren, of de vragen in deze vragen topic op onze forum te stellen.

8 reacties

 1. Toppie dat je broer mee gaat (thanks broer van Patricia 🙂 ) en helemaal toppie dat S3N er bij zal zijn. Ben benieuwd waar je allemaal mee terug komt. Geen idee trouwens of Keulen een leuke stad is dus ik kan geen uitgaanstips geven mocht je daar al tijd voor hebben.

 2. Ok hier gaan we dan:

  Zijn de vakantieoorden aangesloten bij een bestaande buurt? of zijn dit net als voorheen aparte buurten?.. Hoe kom je dan op plaats van bestemming?

 3. Lol, nee denk het niet Hiki. De conferentie is van 10 tot 8 uur ’s avonds. Ik red het dan net met de trein om er op tijd te zijn en weer op tijd de trein te kunnen pakken. Maar bedankt anyways. :-p

 4. Als webmaster moet je het goede voorbeeld geven en niet teveel offtopic gaan maar …. heb je nog wel tijd om lekkere Duitse taarten mee terug te nemen voor het S3N Team Patricia?

  En weer ontopic hihi

 5. Ik zag dat er nieuwe vaardigheden zijn, ik vroeg mij af of er dan ook nieuwe beroepen komen? Zo ja, welke?
  Hoe gaat werk van de sims om met vakantie? Moeten ze vakantiedagen gebruiken of komen de sims op dezelfde dag terug als dat ze vertrokken zijn?

 6. Ik vroeg me af of het ook mogelijk is voor je Sims om een vakantiehuis te hebben in een ander land. Dus dat ze gewoon in Sunset Valley/Riverview wonen, maar dat ze daarnaast een vakantiehuis hebben in een van de vakantielanden :-)?

 7. Ja maar voor je daar wat kan kopen moet je werken aan je reputatie met dat land. Dat is nieuw dus: reputatie. En uiteindelijk moet je ook beslissen waar je definitief wil gaan wonen: de bestaande ‘landen’ of de vakantie landen. Maar veel details zijn nog niet bekend.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *