Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Daily Finds en Nieuws

Wat nieuwe downloads voor Sims 3

Even wat leuke downloads voor het spel van verschillende sites:

De Nederlandse huizen site Maison Sims heeft 2 mooie nieuwe huizen online gezet: De Esdoorn en Bel Sorriso. XM Sims komt met 2 nieuwe haarstylen voor de dames. Liana Sims heeft mini rokjes van denim online gezet.

Loriandia Sims komt met mooie mooie jurken met plooitjes erin en tenslotte heeft The Sims Resource weer veel gratis downloads waaronder een mooi park: Mountain Park en een park wat mooi in het centrum van Sunset Valley past: Central Ecological Park.

PS: vergeet de Uitverkoop morgen niet in de Sims 3 Store.

Een gedachte over “Wat nieuwe downloads voor Sims 3”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>