2 nieuwe screens Sims 3 Wereldavonturen

Er zijn weer 2 nieuwe screens online gekomen voor de eerste uitbreiding voor Sims 3.

Alle screens en de laatste informatie vindt je op onze Wereldavonturen pagina.

18 reacties

  1. Ziet er wel leuk uit. En inderdaad, die slangenbezweerder. Maar na die egyptescreens wil ik nu toch wel de andere landen zien. maargoed, er is nog drie maanden de tijd voor nieuwe screens(want dan is de release)

  2. En op dat linkse plaatje is ie met zo’n houweel bezig. Zou dat betekenen dat we de mijnen van binnen kunnen bekijken en bewerken?

  3. @ Justin: Ik vind downloaden juist voor sukkels. Als iedereen gaat downloaden gaan EA op een dag stoppen met de Sims spellen. Die mensen hebben er heel lang aan gewerkt, dus vind ik dat ze geld verdienen. Miss is EA wel heel rijk, maar toch. Ze werken er wel voor.

    Over de screens: Ik vind ze heel leuk! Ik ben idd nu wel beniewd naar de andere 2 landen. Vooral Frankrijk. Dat wordt namelijk de eerste vakantie voor mijn familie (klinkt namelijk niet zo gevaarlijk als Egypte xD). Het lijkt me echt heel leuk als je die slangenmand ook thuis kan kopen, en je dus een slang als huisdier hebt xD

    Xx Mii

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *