De Sims 3 Wereldavonturen

| SIMS 3 WERELDAVONTUREN FORUM |


S3N’s Sims 3 Wereldavonturen pagina’s:


Persbericht EA van 3 Augustus 2009

EA onthult Sims 3 Wereldavonturen (release 19 November 2009)

Het eerste uitbreidingspakket voor het wereldwijde fenomeen: De Sims 3

SCHIPHOL-RIJK, 3 augustus 2009 – De Sims staan op het punt om op avontuur te gaan op allerlei beroemde bestemmingen over de hele wereld! Het EA Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag aangekondigd dat De Sims™ 3 Wereldavonturen het eerste uitbreidingspakket* voor de populaire nummer 1 PC- en MAC-game De Sims 3, die in juni 2009 uitkwam, zal zijn. Het uitbreidingspakket is op dit moment in ontwikkeling en zal vanaf 19 november 2009 wereldwijd overal in de winkels liggen.

“We zijn dolblij met het grote wereldwijde succes van De Sims 3 gedurende de laatste paar maanden. We kijken er dan ook heel erg naar uit om de speelervaringen uit te breiden met een van de grootste uitbreidingspakketten voor De Sims ooit,” aldus Scott Evans, Overkoepelend Manager van De Sims bij EA. “Spelers kunnen samen met hun Sims op avontuur gaan en oorden die ver van Sunset Valley en Riverview vandaan liggen verkennen en nieuwe levensdoelen nastreven, op locaties verspreid over de hele wereld. De bestemmingen zijn gebaseerd op echte locaties. Spelers kunnen zich helemaal uitleven met de nieuwe eindeloze gameplay en nieuwe steden in China, Frankrijk en Egypte verkennen. Hier kunnen ze nieuwe verhalen delen.”

Spelers kunnen samen met hun Sims voor het allereerst de wereld over reizen en beroemde levensechte bestemmingen bezoeken, om hier nieuwe avonturen te beleven. Je weet nooit wat je tegen zult komen als je Sims de bezienswaardigheden van een exotische stad bekijkt. Je Sims kunnen Oosterse vechttechnieken leren in Shang Simla in China, kennis maken met de rijke cultuur en de beroemde bezienswaardigheden rond de Champs Les Sims tijdens een romantische trip naar Frankrijk bezoeken, of de diepe eeuwenoude graftombes in Al Simhara in Egypte verkennen. Je kunt met je Sims de reis van hun leven maken. Spelers kunnen ook uitdagingen aangaan om geheime schatten te zoeken, nieuwe vaardigheden leren en achter nieuwe persoonlijke kansen aangaan. Verder zullen ze nieuwe Sims met unieke karakters ontmoeten, vreemde culturen opsnuiven en mee naar huis nemen, allerlei nieuwe stijlen op hun reizen ontdekken en al hun avonturen kunnen delen met de wereld door middel van foto’s, filmpjes en verhalen. Verders zullen spelers 1.000 SimPoints ontvangen, die ze online in De Sims 3 Store uit kunnen geven voor de PC-/MAC-versies van de game. Exclusieve online content, alleen beschikbaar voor het uitbreidingspakket tijdens lancering, zal binnenkort onthuld worden.

De Sims 3 Wereldavonturen zal via EA Mobile™ vanaf begin 2010 ook voor speciale telefoons, de iPhone™ en iPod touch® beschikbaar zijn. Deze versies zullen aangepaste mobiele spelelementen bevatten, die tijdens de komende maanden aangekondigd zullen worden. Kijk voor informatie over de beschikbaarheid, compatibiliteit en prijzen van alle EA Mobile-games op www.eamobile.com.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *