Amerika SIMposium event – Wereldavonturen preview

Patricia – assistent webmaster van Sims 3 Nieuws – is op 29 en 30 oktober 2009 naar EA in de Redwood Shores Studio’s in San Francisco (Amerika) geweest om De Sims 3 Wereldavonturen te bekijken, te spelen en te praten met het team dat aan het spel werkt.

Naast allemaal internationale De Sims-fansites was Sims 3 Nieuws de enige nederlandse fansite die bij dit bijzondere event aanwezig was. Op deze pagina vindt je alle nieuwtjes, verslagen, screens & video’s en nog veel meer die van het SIMposium afkomen!


S3N Exclusief


Vrijdag 30 Oktober

SIMposium event loopt ten einde.

Helaas, aan alles komt een eind. Dus ook aan het SIMposium event 2009. Patricia zal dus weer huiswaards keren en natuurlijk uitgebreid verslag uitbrengen van haar belevenissen.

(Klik hier om meer te lezen….)

Een nieuwe berg screens!

Screens, screens en nog meer screens. Er lijkt geen einde aan te komen! Ook zijn de eerste screens van de nieuwe tool online gekomen.

(Klik hier om meer te lezen….)

Dag 2 is begonnen!

De eerste dag van het SIMposium heeft ons al veel nieuwe feitjes en een hele berg screens gebracht. Wie weet wat dag 2 nog voor ons in petto heeft?

(Klik hier om meer te lezen….)

Donderdag 29 Oktober:

Patricia speelt De Sims 3 Wereldavonturen!

Het echte werk is nu dan eindelijk begonnen. Patricia mag Wereldavonturen nu eindelijk spelen! Via de SIMposium twitter heeft ze al een aantal berichten geplaatst over haar ervaring.

(Klik hier om meer te lezen….)

Het SIMposium is begonnen!

Het SIMposium is nog maar net begonnen of er komt al een hele berg nieuws naar buiten. Zo wordt er nu een tool ontwikkelt waarmee je zelf buurten kan maken! En worden er regelmatig nieuwe feitjes geplaats op het SIMposium twitter kanaal.

(Klik hier om meer te lezen….)

Patricia is aangekomen in San Francisco

Patricia is vannacht aangekomen in San Fransisco om het SIMposium evenement bij te wonen. Ze is nog erg moe, maar heeft al wel een foto naar ons opgestuurd van de goodies die zij gekregen heeft. Tevens is bekend geworden dat dit niet het Sim Fan Event heet zoals wij eerst hoorde, maar het SIMposium event.

(Klik hier om meer te lezen….)


Alle berichten over het SIMposium 2009 in Amerika vindt je ook in deze berichten op onze site. Daar staan ook alle berichten van vóór Patricia’s reis, terwijl je op deze pagina alleen de berichten vindt over het evenement zelf.Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *