15 reacties

 1. @Klaas: Why not?

  OMFG, DIT IS ZO MOOI!
  Je kan nu dus inderdaad zelf kavelgrootte’s bepalen! 😀
  En WOW! 😀 Die weg die over de berg heengaat!
  Dit is het beste wat EA ever heeft gemaakt!

 2. De hele interface van het programma gaat nog veranderen. Het programma heeft nog niet eens een icoontje want het icoontje wat je ziet is standaart van Visual Studio (een programma waarmee je programma’s zoals dit kunt maken)

 3. Ze zouden het niet al te moeilijk maken lijkt me omdat veel kinderen ook sims 3 spelen.En anders goed de handleiding lezen en een beetje puzzelen.

 4. Ziet er in eerste instantie inderdaad behoorlijk ingewikkeld uit, maar, net als Hiki zegt, zal het gewoon even wennen zijn. En oefening baart kunst.

  Maar als je dan kijkt wat er allemaal kan … wow. Vlindertjes, vissen, stenen , alles is te plaatsen op plekken waar jij het wilt , enneh, enneh … ach te veel om op te noemen.

  Dat worden lange, lange winteravonden achter de pc.

 5. Inderdaad: hopelijk komt de tool er voor de kerstvakantie begint: niet dat ik nog op school zit maar dat zo een mooie tijd zijn om het te releasen! Dus EA: graag VOOR de Kerstvakantie releasen! 😛

 6. Heel even off-topic … hoe kan het dat mijn avatar hier niet bij berichten getoond wordt? Op de rest van het forum verschijnt hij gewoon. Is dat een instelling die ik over het hoofd zie?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *