Je kunt gewoon niet zonder!

Een avatar bij je site reacties?

Er wordt volop gereageerd op de nieuws berichten op onze homepage en daar zijn we erg blij mee. Maar hoe krijg je je eigen avatar bij je eigen reacties? Dan moet je even naar Gravatar gaan. Daar kun je een avatar uploaden die dan, als het goed is, werkt bij de reacties die je op onze homepage plaatst.

Om het allemaal werkend te krijgen zul je je eerst moeten registreren op die Gravatar site, gebruik daarbij het email adres waarmee je hier ook geregistreerd staat/reageert anders werkt het namelijk niet. Voor de rest kan je gewoon de instructies volgen. Zodra je een avatar geΓΌpload hebt zal het enige minuten duren voordat de avatar verschijnt naast je reacties.

Om te testen of het werkt kun je uiteraard reageren op dit bericht.

34 gedachtes over “Een avatar bij je site reacties?”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *