Esmee Denters en andere bekende artiesten zingen in Sims 3 Wereldavonturen [UPDATE: EA.NL persbericht]

Eindelijk heeft EA bekend gemaakt dat de Nederlandse Esmee Denters met “Outta Here” (in het Simlish ‘gobay yama doh’) in De Sims 3 zal komen.

Een poos geleden heeft Esmee dat al op haar Twitter bekend gemaakt, zie ook dit bericht op onze site, maar nu is het dus officieel.

Het was heel apart om in een andere taal te zingen, maar dat was tegelijkertijd ook heel erg leuk, zegt Esmée Denters. We hebben heel veel lol gehad tijdens de opnamen en het was geweldig om samen te werken met EA. Ik ben heel blij met het eindresultaat.

Andere artiesten zijn: LeAnn Rimes, Fefe Dobson, Katie Melua, Madina Lake, Manchester Orchestra, Natalie Portman, Hot Chelle Rae, Audrye Sessions, Metalkpretty, Evan Taubenfeld, Friday Night Boys, Cassie Steele en Broken Hearts Club.

Officieel persbericht van EA Nederland

SCHIPHOL-RIJK, 13 oktober 2009 – Fans van De Sims™ van over de hele wereld zullen mee swingen met de nieuwe muziek in het Simlish uit De Sims™ 3 Wereldavonturen, het nieuwe Uitbreidingspakket* voor PC en Mac® dat in november uitkomt. Het EA™ Play Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag meer dan een dozijn artiesten aangekondigd die in nummers in het Simlish te horen zullen zijn in De Sims 3 Wereldavonturen. GRAMMY-winnares LeAnn Rimes is onder meer te horen naast opkomende sterren als Fefe Dobson, Natalie Portman’s Shaved Head, Katie Melua, Esmée Denters, Evan Taubenfeld, Madina Lake en vele anderen.

“De muzikale wereld van De Sims komt wederom tot leven met een aantal van de grootste sterren van nu en de toekomst. Zij zingen hun hits in het Simlish,” zegt Steve Schnur, wereldwijde leider op het gebied van muziek voor EA. “Je kunt alvast uitkijken naar leuke muziekclips die bij deze nummers horen. Je zult zien dat het Simlish een echte wereldtaal is geworden.”

“Mijn vrienden hebben het al jaren over De Sims en het was mij ook al ter ore gekomen dat Natasha Bedingfield en de Black Eyed Peas nummers hadden opgenomen in het Simlish, dus ik stond te trappelen om ook mee te doen,” aldus LeAnn Rimes. “Het is echt cool om mijn eigen muziek terug te horen in zo’n bekende game.”

“Het was heel apart om in een andere taal te zingen, maar dat was tegelijkertijd ook heel erg leuk,” zegt Esmée Denters. “We hebben heel veel lol gehad tijdens de opnamen en het was geweldig om samen te werken met EA. Ik ben heel blij met het eindresultaat.”

Dit zijn de nieuwe wereldartiesten die te horen zijn in De Sims 3 Wereldavonturen:

 • LeAnn Rimes – “You’ve Ruined Me”
 • Fefe Dobson – “I Want You”
 • Katie Melua – “If the lights go out”
 • Madina Lake – “Lets Get Outta Here”
 • Manchester Orchestra – “I’ve Got Friends”
 • Natalie Portman’s Shaved Head – “Me + Yr Daughter”
 • Esmée Denters – “Outta Here”
 • Hot Chelle Rae – “Say”
 • Audrye Sessions – “Turn Me Off”
 • Metalkpretty – “Wake Up, Wake Up”
 • Evan Taubenfeld – “Pumpkin Pie”
 • Friday Night Boys – “Can’t Take That Away”
 • Cassie Steele – “Summer Nights”
 • Broken Hearts Club – “Na Na Na”

Deze artiesten waren al eerder te horen in de game met de volgende nummers:

 • Nelly Furtado – “Manos al Aire”
 • Pixie Lott – “Mama Do”
 • Stefanie Heinzmann – “No One (Can Ever Change My Mind)”
 • Matt & Kim – “Daylight”
 • Young Punx – “Juice and Sim”

9 reacties

 1. denk het wel 😉
  maar echt cool dat een Nederlander een liedje mag zingen in een heel super cool spel dat door Amerikaanse supermensen word gemaakt 😛
  maar cool dat Esmee dat mag doen

 2. ik hoop het ook ik luister meer naar de liedjes op youtube en heb de muziek in sims 3 altijd uitstaan maar als ik eraan denk zal ik zeker luisteren
  veel sims 3 liedjes zijn cool maar zijn niet te vinen ergens ofzo XD |D

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *