SIMposium dag 1: Sims 3 tool van EA: Create A World

Van de SIMposium twitter:

The word is out on the first EA Custom Content tool along the lines of “Create A World”. More details to come about custom neighborhoods!

De geruchten die er waren dat er een tool voor het maken van buurten zal komen, zie dit bericht op onze site, kloppen dus: meer details over de tool en wanneer die er komt zullen de komende dagen wel online komen.

[UPDATE] Het lijkt erop dat deze tool nog in Beta is en pas in December gereleased wordt:

OMG, they’re showing us the first custom content tool – Create a World Tool beta

SIMPOSIUM Fan Event update – Create a World!! To be released in December

22 reacties

 1. Leuk 😉
  Ik denk wel als deze tool echt vast staat, dat ze NOG geen hebben die bij WA bij komt. (’t komt toch bij WA 😀 ?)

 2. Die er er nog niet: die komt details vlogen later. Kan ook zijn dat die er pas over weken is. Alle bezoekers hebben net ontbeten en het SIMposium gaat zo beginnen.

 3. Denk het niet. Zulke tooltjes zullen ze denk ik niet bij uitbreidingspaketten stoppen. maar als apart programma. want dan kunnen mensen zonder WA hem ook gebruiken.

 4. ik hoop dat ik dan eindelijk weer een rijtje woningen kan maken in 1 straat.. dat is zo Hollands.. en mis ik wel.. mijn simmetjes mogen dan in een tussen woning gaan wonen..teminste ik neem aan dat je de kavels dan ook zelf kunt plaatsen..en naast elkaar..

 5. Geweldig die tool!

  Ik hoop, zoals Hiki ook al aangeeft, dat je nu ook meer verschillende kavel maten hebt, en dat je inderdaad zelf kunt beslissen of je deze dichtbij elkaar plaatst, zodat het een straat wordt.

  We zullen zien! Agh, December.. dat zijn we zomaar.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *