Sims 3 Store uitverkoop week uitgesteld

Het lijkt erop dat de uitverkoop op de Sims 3 Store een week is uitgesteld. Het zou allemaal dit weekend gaan gebeuren maar Meindert wijst ons erop dat de officiële Amerikaanse Sims 3 site de datums heeft veranderd. Ook de Duitse Sims 3 site heeft nu andere datums.

Nog een weekje wachten dus! Meindert bedankt voor het melden.

Coming soon! Mr. Cheesy’s Hair and Clothing SALE.

Shop Mr. Cheesy’s Hair and Clothing SALE from Friday, 8/21 through Sunday, 8/23! Huge savings on select Hair and Clothing items.

5 reacties

  1. Wat ik heb begrepen, maar nu ga ik roddelen, is dat half EA Nederland in Keulen zit: we zullen dus moeten afwachten. Ik zat net ook al te loeren op de aankondiging … XD Maar op de meeste officiële Sims 3 sites staat de aankondiging al dus ik denk dat het gewoon doorgaat.

  2. Als je naar Lianasims gaat staat er bij links, een spaanse site, daar kun je alle objecten die je moet kopen, gratis downloaden. de link staat een beetje linksonder in, desingn sims. Als je het download komt het gelijk in de goede map, je kunt alleen de hele set downloaden, dus geen losse onderdelen
    succes allemaal.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *