S3N’s daily finds voor Sims 3

Elke dag vindt je hier op S3N links naar leuke, gekke of aparte downloads voor het spel.

The Sims Resource heeft weer een hele rij gratis spullen: echt van alles en nog wat, je moet alleen wel lid zijn. Mijn favoriete is een hout pattern: wood-05. Rose Sims 2 heeft weer nieuwe meshes voor haar en een lange jurk incluus opvallende strik.

All abouth Style heeft mooie versleten jeans en sfeervolle Afrikaanse patterns. En op deze pagina van Simprograms vindt je een rij links naar huizen uit Sims 2 die voor Sims 3 zijn nagebouwd. En van Kyta kreeg ik een email naar een mooie nieuwe mesh voor een salontafel op Mod the Sims.

Als je nog meer leuke downloads zoekt ga dan eens kijken op Best Sims 3 Finds van Penelope, een blog dat ik al eerder genoemd heb. Als je wat naar beneden scrolled vindt je links naar onder andere mooi Japans haar en ‘Lolita’ jurkjes en een boel rommelspullen voor als je een rommelig, niet opgeruimd huis wil maken.

Weet je zelf nog een leuke site met lekkere spulletjes? Zet het dan in de reacties en dan nemen we dat mee bij de S3N’s daily finds van morgen.

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *