Waarom wordt Sims 3 Wereldavonturen zo duur?

De exacte prijs van Sims 3 Wereldavonturen is nog niet bekend: althans de prijs in euro’s dan maar Sim Programs meldt dat Snooty Sims op zijn Twitter meldt dat een EA UK moderator heeft uitgelegd waarom Wereldavonturen zo duur wordt.

– er zit veel meer gameplay in het spel en veel meer spullen

– er zit 10 euro aan Simpoints in te besteden aan spullen in de Sims 3 Store

– als je het spel registreerd krijg je een ‘Explorers Kit’ waarin 15 exclusieve items zitten.

Alles goed en wel maar betalen voor Sim Points? Sims 3 Wereldavonturen stond een poos op Bol.com op 29,99 euro maar of dat de werkelijke prijs gaat worden? Hopelijk horen we dat snel.

[UPDATE] We kregen net een email van Erik (thanks Erik) dat Sims 3 Wereldavonturen voor 29,99 euro op de EA Store staat. Dus schijnbaar is dat toch de prijs (inclusief BTW).

10 reacties

  1. Explorer kit alleen als je je spel registreert is denk om meer mensen te trekken om t te kopen ipv de illigaal te download. ’t zou wel handiger zijn dat je hem kon kopen zonder de 10 euries simpoints. Dan is t gelijk 10 euro goedkoper $.$

  2. Als het 30 euries is, is het prima. 40 wordt al een twijfelgeval. Gelukkig is Sinterklaas dichtbij de release datum(A)

  3. 30 euro is niet zo erg, dat is precies hetzelfde als uitbreidingen voor de sims 2. Bij 40 zal ik het waarschijnlijk ook nog wel kopen, aangezien de uitbreidingen van de sims 2 eerst ook zoveel kostten. 50 euro is voor mij echt een twijfelgeval en als het hoger dan 50 euro is, dan moet het wel een heel goed pakket zijn als ik het ga kopen

  4. Vandaag staat de prijs op Bol.com op € 32,99 (officieel € 34,99). 19 november wordt ie geleverd. Ik ga ‘m bestellen. Ik vond De Sims3 het geld al meer dan waard, hopelijk is dat bij de uitbreiding net zo.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *