Uitverkoop op de Sims 3 Store van start of toch niet?

Een officiële aankondiging van de uitverkoop staat nog steeds niet op de officiële Nederlandse Sims 3 site maar als je naar de Store gaat zul je zien dat de uitverkoop pagina online is gezet, er staan alleen nog geen spullen in.

Maar de uitverkoop, van alleen kleding en haar, begint vandaag en duurt tot en met zondag (zie ook dit bericht op onze site).

[UPDATE 1] De eerste spullen staan inmiddels online in de categorie 21 – 60 Simpoints.

[UPDATE 2] Alles lijkt weer offline te zijn gehaald zowel op de Amerikaanse Store als op de Nederlandse Store: afwachten dus.

[UPDATE 3] Zaterdag is er weer iets toegevoegd: kinderhaar van 25 Simpoints voor 15 Simpoints. Maar het lijkt erop dat de hele uitverkoop een flinke bug heeft: items zijn soms helemaal niet te zien, de uitverkoop pagina is leeg. Ik raad je aan om regelmatig de uitverkoop pagina te bekijken als je perse iets wilt kopen.

14 reacties

  1. Op de Nederlandse site staat de boel weer online.

    laat maar: een minuut later was het alweer offline: ik ga er ook geen aandacht meer aanbesteden.

  2. Nou ik hou er mee op: moet me zowiezo verkleden: pruik en pumps zoeken en dan jurk strijken want Priscila Queeen of the Dessert is straks op TV XD

  3. Al met al kunnen we wel concluderen dat deze sale een enorme fiasco is, dan heb ik het niet over de kwaliteit van de spullen maar de bugs: op allerlei forums wordt er vreselijk over geklaagd. Zeker door mensen die speciaal SimPoints hadden gekocht!

  4. Alle vedwenen items zijn weer terug op de uitverkoop pagina, waaronder de 10 items van 21-60 simpoints en dat kinderkapsel van <20 simpoints. Alles lijkt dus op dit moment goed te werken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *