Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Uitverkoop op de Sims 3 Store van start of toch niet?

Een officiële aankondiging van de uitverkoop staat nog steeds niet op de officiële Nederlandse Sims 3 site maar als je naar de Store gaat zul je zien dat de uitverkoop pagina online is gezet, er staan alleen nog geen spullen in.

Maar de uitverkoop, van alleen kleding en haar, begint vandaag en duurt tot en met zondag (zie ook dit bericht op onze site).

[UPDATE 1] De eerste spullen staan inmiddels online in de categorie 21 – 60 Simpoints.

[UPDATE 2] Alles lijkt weer offline te zijn gehaald zowel op de Amerikaanse Store als op de Nederlandse Store: afwachten dus.

[UPDATE 3] Zaterdag is er weer iets toegevoegd: kinderhaar van 25 Simpoints voor 15 Simpoints. Maar het lijkt erop dat de hele uitverkoop een flinke bug heeft: items zijn soms helemaal niet te zien, de uitverkoop pagina is leeg. Ik raad je aan om regelmatig de uitverkoop pagina te bekijken als je perse iets wilt kopen.

14 gedachtes over “Uitverkoop op de Sims 3 Store van start of toch niet?”

  1. hiki

    Al met al kunnen we wel concluderen dat deze sale een enorme fiasco is, dan heb ik het niet over de kwaliteit van de spullen maar de bugs: op allerlei forums wordt er vreselijk over geklaagd. Zeker door mensen die speciaal SimPoints hadden gekocht!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>